Aralık

DOKKAF24 - Fuar Kayıt İşlemleri Öğrencilerimiz Tarafından Tamamlanmalıdır.

İşletme Bölümü

Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı - DOKKAF’24, 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde Trabzon Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezi (Biyoinovas) binasında gerçekleştirilecektir.

Fuar yeri, KTÜ Merkez Kanuni Kampüsünün hemen güneyinde yer almaktadır ve hava alanına kuş bakışı 1 km mesafededir.

Öğrenci ve mezun ziyaretçilerimiz fuara ücretsiz bir şekilde erişebilmek için Yetenek Kapısı platformuna öğrenci/mezun olarak kaydolmalıdırlar.

• Yetenek Kapısına öğrenci/mezun hesabınızla giriş yapınız. Hesabınız yoksa önce kayıt oluşturmalısınız.
    Yetenek Kapısı Kaydı
  • Profil bilgilerini güncelleyiniz. Güncel CV ekleyebilirsiniz.
  • "Kariyer Fuarları" menüsünden "Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı'na" başvurunuz
  • Etkinlikler butonundan ilginizi çeken etkinliklere başvurunuz.
  • E-posta adresinize iletilen karekodunu fuara gelirken yanınızda bulundurmayı unutmayın. Karekodu (Yetenek Kapısı Platformu'ndan da indirebilirsiniz).
    ***Fuar tanıtım broşürünü görüntülemek için tıklayınız...