Mart

Bitirme Tezi Alan Öğrencilerimizin Dikkatine! (15 Mart 2024 tarihine kadar danışman hocanızla iletişime geçiniz.)

İşletme Bölümü

ISL4000 Bitirme Tezi alan tüm öğrencilerimizin bitirme tezi danışmanları KTÜ BYS üzerinden tanımlanmıştır. Bitirme tezi danışmanınızı KTÜ BYS üzerinden görebileceğiniz gibi paylaşılan linkten de erişebilirsiniz. Ayrıca, KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Bitirme Tezi usul ve esaslarını, Bitirme Tezi yazım kılavuzunu ve Bitirme Tezi örneğini  sitemizin "Öğrenci" menüsünde yer alan "Bitirme Tezleri" kısmından inceleyebilirsiniz.

İlgili yönetmelik, usul ve esaslara uygun şekilde yürüteceğiniz bitirme çalışmalarınızın konusunu belirlemek için 15 Mart 2024 tarihine kadar bitirme tezinize danışmanlık yapacak olan öğretim üyesi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Bitirme tezi savunmaları için sunum programı ve jüri planı yapılacağından belirtilen süre içinde konunun belirlenmiş olması önem arz etmektedir.

Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Ayrıca Bkz:

*Ödüllü Bitirme Tezi Yarışması (Son başvuru tarihi: 31 Mayıs 2024)