Eylül

Avrupa Birliği Bursları (Burs başvurusu için son tarih: 1 Kasım 2023)

İşletme Bölümü

Avrupa Birliği Bursları Burs İçeriği

Proje kapsamında sağlanan burslar aşağıdaki gibidir:

Cep Harçlığı
  • Lisans düzeyinde her bir öğrenciye akademik yıl başına 360 Euro Cep Harçlığı (üç ayda bir verilir)
  • Lisansüstü ve Doktora düzeyinde her bir öğrenci için akademik yıl başına 540 Euro Cep Harçlığı (üç ayda bir verilir)
Okul Harcı

Lisans, lisansüstü ve doktora düzeyleri için öğrenim ücretine (okul harcı) maksimum AB katkısı, öğrenci başına yıllık 500 Euro'yu geçemez.

Öğrenim ücreti makbuzunun temin edilmesi ve bursun devamı için gerekli başarı kriterinin sağlanması halinde okul harcı senede 2 defa her dönem başı öğrenciye iletilir.

Başvuru ve Açıklanma Tarihleri

Burs başvurusu için son tarih 1 Kasım 2023'tür - bu tarihten sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuru sahiplerine, başvurularının sonucu 1 Aralık 2023 tarihine kadar bildirilecektir.

***Avrupa Birliği Bursları Projesi kapsamında sağlanan burs programına başvuru ve ayrıntılı bilgi almak için https://euburs.org/ web adresini inceleyiniz.