Rektörümüz ve Heyeti Bölümümüzü Ziyaret Etti

Bölümümüzde  "Araştırma Üniversitesi" Yol Haritası ve Akademik Performans Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve heyeti, Bilgisayar Bilimleri Bölümü'nü ziyaret ederek "Araştırma Üniversitesi" yol haritası ve bölümlerin akademik performanslarına yönelik kapsamlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi. Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Hakan YILMAZ, Bilgisayar Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan KESEMEN, bölüm öğretim üye ve elemanlarının katıldığı bu toplantıda; bölümün başarıları, hedefleri ve gelişim potansiyeli masaya yatırıldı. Bölüm Başkanı ve akademisyenler, Üniversitemizin stratejik planları doğrultusunda ve Araştırma Üniversitesi performans göstergelerine yönelik bölümlerin akademik çıktılarını artırmak için kararlı bir şekilde çalışma taahhüdünde bulundu. Bu toplantı, Üniversitemizin ulusal ve uluslararası alanda daha da güçlenmesine yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

22 Mart 2024