6. geleneksel baret takma töreni gerçekleştirildi

Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü 6. Geleneksel Baret Takma Töreni, 2 Kasım 2022 tarihinde İnşaat Mühendisliği Bölümü, Büyük Amfi’de gerçekleştirilmiştir. Tören kapsamında İnşaat Mühendisliği Bölümü, 1. Sınıf öğrencilerine iş güvenliği konusunda farkındalık oluşturulması ve KTÜ’lü olmanın gururunun kazandırılması hedeflenmiştir. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gençağa Pürçek, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hacı Deveci ve Doç. Dr. Temel Varol, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İnş. Müh. Mustafa Tiryaki ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yasin Alemdağ, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aykut Çanakçı, Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatma Gültekin, İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanları, Öğrenciler ve aileleri katılmıştır. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan törende açılış konuşması İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Şevket ATEŞ tarafından yapılmıştır. Törende Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gençağa Pürçek günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmalar gerçekleştirmiştir. Törende konuşma yapan İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İnş. Müh. Mustafa Tiryaki tarafından İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) ve Genç-İMO hakkında bilgi verilmiştir. Tören 1.sınıf öğrencilerine baret takılmasıyla tamamlanmıştır.

21 Kasım 2022