Mazeret Sınavına Girecek Öğrencilerin Kesin Olmayan Ön Listeleri

Bölüm Başkanlığı

Bölümümüz derslerinin 1. ara sınavlarına katılım için problem yaşayan öğrencilerimizin gerekçelerini belirterek resmi yollarla yaptığı mazeret sınavı başvuruları değerlendirilmiştir. Yapılan değerlendirmeler sonucunda mazeret sınavına girecek öğrencilerimiz için kesin olmayan ön listeler yayınlanmıştır.
Öğrencilerimizin bu ön listelere yapacak oldukları itirazlar 13.05.2022 tarihine kadar kabul edilecek ve değerlendirilecektir. Mazeret sınavlarına girecek öğrencilere ait kesin listeler ise 16.05.2022 tarihinde bölümümüz web sitesinin duyurular bölümü aracılığıyla paylaşılacaktır.
Not : Yalnızca ilgili tarihler arasında resmi yollarla başvuru yapan öğrencilerin itirazları kabul edilecek olup güncellemeler bu doğrultuda yapılacaktır. Yeni başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
İletişim : ktuinsaatuzem.info@gmail.com
     Türkçe program ön listesini indirmek için tıklayınız
     İngilizce program ön listesini indirmek için tıklayınız