Eylül

Ders Kaydı Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

Bölüm Başkanlığı

Ders kaydı yapacak tüm öğrencilerimizin üniversiteye giriş yılında okutulan öğretim planlarına göre hareket etmeleri gerekmektedir.

1. Sınıflar : 2015-2016 yılındaki öğretim planına göre 1. Yarıyıldaki dersleri seçeceklerdir.

2. Sınıflar : 2015-2016 yılındaki öğretim planına göre 3. Yarıyıldaki dersleri seçtikten sonra,

Sosyal Seçmeli ( S31 ) 1 adet ders,

Sosyal Seçmeli ( S32 ) 1 adet ders,

olmak üzere 2 adet Sosyal seçmeli ders seçeceklerdir.

3. Sınıflar : 2015-2016 yılındaki öğretim planına göre 5. Yarıyıldaki dersleri seçtikten sonra,

Teknik Seçmeli ( T51 ) 1 adet ders,

Teknik Seçmeli ( T52 ) 1 adet ders,

olmak üzere 2 adet Teknik seçmeli ders seçeceklerdir.

4. Sınıflar : Kendi giriş yıllarındaki öğretim planlarına göre zorunlu desleri kayıt yaptıktan sonra biri Türkçe, biri de İngilizce olmak üzere toplam iki adet Teknik seçmeli  ve bir adet de Sosyal seçimlik olmak üzere üzere üç adet Seçmeli ders seçmeleri gerekmektedir.

Sosyal seçimlik dersler:

SEC473 Girişimcilik

SEC443 Mühendislik Etiği

NOT : Alttan alınan derslerde üniversiteye giriş yılında okutulan öğretim planlarına göre seçilmelidir.