bölüm etkinlik DASK 2

Haziran 2014

Bölümümüz Öğrencileri Portakule Ekibi ile Türkiye Üçüncülüğü

ve Yarışma Ruhu Ödülünü Elde Etti

Üniversitemiz, İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri PORTAKULE Ekibi DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nda üstün başarı göstererek TÜRKİYE 3.’lüğü ve Yarışma Ruhu Ödülünü elde ettiler.

Portakule Ekibi

Takım Danışmanı:

- Arş. Gör. Serhat DEMİR

Takım Üyeleri:

- Alper ULUŞAN
 - Dilan TAŞGİT
 - Doruk ARAPLILI
 - Hasan ARSLAN
 - Gökhan Selim ÇALIŞKAN

Daha önce EERI tarafından Seismic Design Competition adıyla yalnızca Amerika’da düzenlenmiş olan ve bu yıl Türkiye’de ilk kez DASK tarafından düzenlenen Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nda Karadeniz Teknik Üniversitesi Portakule Ekibi üstün bir başarı göstererek TÜRKİYE 3.’lüğünü ve yarışma ruhu ödülünü kazandılar. Başta bize destek veren, gerekli çalışma ortamını ve ekipmanı sağlayan Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Metin HÜSEM’ e, yarışmada danışmanlığımızı yürüten Sayın Hocamız Arş. Gör. Serhat DEMİR’ e ve üniversite eğitimimiz boyunca bizlere katkı sağlayan bölümümüzdeki bütün hocalarımıza çok teşekkür ederiz.