Sektör Buluşmaları 2

KTÜ İktisat Bölümü tarafından organize edilen ve geleneksel bir şekilde gerçekleştirilmesi planlanan Sektör Buluşmaları'nın ikincisi 22.11.2023 tarihinde gerçekleştirildi. KTÜ İktisat Bölümünün iki değerli mezunu EMAA Sigorta Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Aykut EKİNCİ ve Golden Gateway Holding Başkan Yardımcısı Sn. Murat KIRCI ile birlikte bölüm hoca ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen buluşmada holding tanıtımı, iş dünyasına ilişkin tecrübeler ve kariyer olanakları gibi önemli konularda verimli bir söyleşi gerçekleştirildi. Programının son bölümünde ise öğrencilerden gelen sorular konuklarımız tarafından cevaplandırıldı.

Sn. Aykut EKİNCİ, Sn. Murat KIRCI, etkinliğe katılım sağlayan değerli hocalarımız ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

23 Kasım 2023