Öğrenci Toplantıları

03.11.2023 ve 09.112023 tarihlerinde İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Haydar Akyazı ve Bölüm Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Osman Murat Telatar ve Doç. Dr. Umut Üzar'ın katılımıyla 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizle bölümün kalite güvence sistemi, sürekli iyileştirme politikası, akreditasyon süreci ve güz döneminin genel gidişatı hususlarında fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bir araya gelinmiştir. Her iki sınıf düzeyi içinde oldukça verimli geçen toplantıda öğrencilerimizden alınan geri bildirimler Bölüm'de gerçekleştirilen faaliyetlerin ve eğitim kalitesinin ulaştığı nokta bağlamında oldukça motive edici olurken, öğrencilerimizden gelen yeni öneriler sürekli iyileştirme süreci için önemli girdiler sağlamıştır.  İktisat Bölümü'nün tüm iç ve dış paydaşlarını merkeze aldığı bu süreçte sürekli iyileştirmelerin kararlı bir şekilde devam edeceği vurgulanmıştır.

Toplantıya katılan ve sürekli iyileştirme sürecinin merkezinde yer alan öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

05 Kasım 2023