İktisat Bölümü olarak 7. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarı'nda Yerimizi Aldık

Üniversitemiz Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde 17-18 Mayıs 2023 tarihinde "7. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarı" gerçekleştirildi. Bu çerçevede Trabzon ve komşu illerde eğitim alan öğrencilerin yükseköğretime geçiş aşamasında bölümler ve meslekler hakkında kapsamlı bilgi edinmesi ve motivasyon düzeylerinin artırılmasının amaçlandığı fuarda, İktisat Bölümü de yerini almıştır. Bölüm yönetimi, akademik personelimiz ve aktif öğrencilerimizin yer aldığı fuarda aday öğrencilere bir sosyal bilim olarak "İktisat" ve "KTÜ İktisat Bölümü" hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Ayrıca aday öğrencilerin İktisat mezunlarının sahip olacağı iş ve kariyer fırsatları hakkındaki soruları detaylı bir şekilde cevaplandırılmıştır.

Oldukça geniş katılımın olduğu ve Bölümümüzün tanıtım standının yoğun ilgi gördüğü fuara katılan tüm aday öğrencilere ve bölümümüzün tanıtımını en iyi şekilde gerçekleştiren akademik personelimiz ve aktif öğrencilerimize teşekkür ederiz.

24 Mayıs 2023