Erasmus Haftası Etkinliği

7 Haziran 2023 tarihinde, Üniversitemizin Değişim Programları Koordinatörlüğü'nün organize ettiği Erasmus Haftası Etkinliği, Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılmıştır. Etkinlik kapsamında Avrupa'nın farklı ülkelerinden 21 üniversiteyi temsil eden akademik ve idari personeller, kurumlarını tanıtan sunumlar gerçekleştirmiştir. İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Haydar AKYAZI, Ulusal ve Uluslararası Değişim Programları Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Ayça SARIALİOĞLU HAYALİ, Bölüm Araştırma Görevlileri Hülya ÇUVALCI ÖZTÜRK, Tuğçe ADIMLI, Aslı AHLAT ve Mücahid Samet YILMAZ etkinlikte bölümümüzü temsil ederek uluslararası katılımcılarla bir araya gelmiştir.

İktisat Bölümü'nün uluslararasılaşma sürecinde uluslararası katılımcılarla verimli bir bilgi alışverişinin sağlandığı etkinliğe katılan tüm akademik personelimize teşekkür ederiz.

07 Haziran 2023