Bölüm Oryantasyon Programı

2023-2024 eğitim-öğretim yılında bölümümüze katılan yeni üyelerimize geniş katılımlı bir oryantasyon programı düzenlendi. Bölüm Başkanlığının organize ettiği oryantasyon programı çerçevesinde Ailemizin yeni üyelerine bölümdeki akademik ve idari süreçler hakkında kapsamlı bilgi verildi. İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Haydar AKYAZI ve bölüm başkan yardımcıları Doç. Dr. Osman Murat TELATAR ve Doç. Dr. Umut ÜZAR’ın selamlamalarıyla başlayan akreditasyon programında açılış konuşması İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atila DOĞAN tarafından gerçekleştirildi. Sonrasında Bölüm Sekreteri Sultan ÇAKIR ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeli Hamit KÖSE öğrencilerimize idari iş ve işlemlerin nasıl gerçekleştirildiğine dair kapsamlı bilgiler verdiler. Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ahmet KÜÇÜK, öğrencilerimize Merkez’in faaliyet ve işlevleri hakkında bilgiler vererek, kariyer planlamasının ilk sınıflarda gerçekleştirilmesinin oldukça önemli olduğunu vurguladı. Bölümümüzün akademik personeli ve staj komisyonu üyeleri Arş. Gör. Sinem DOĞAN ERENEL ve Arş. Gör. Hülya ÇUVALCI ÖZTÜRK, staj süreçleriyle ilgili bir sunum yaparak, öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı. Sonrasında İşletme ve Ekonomi Kulübü Tuğba DELİOĞLAN ve İktisat Bölümü öğrenci temsilcisi Sedanur FAZLIOĞLU, öğrencilerimize kulüpler ve bölüm özelindeki faaliyetler hakkında bilgiler iletti. Oryantasyon programı Bölüm Başkanlığının Akreditasyon Bilgilendirme temalı sunuşuyla tamamlandı.

Türkiye’nin en köklü İktisat Bölümlerinden biri olan KTÜ İktisat’a yeni katılan üyelerimizi kutlarız. Başta İİBF Dekanı Prof. Dr. Atila DOĞAN olmak üzere yeni üyelerimize oryantasyon programı bağlamında kıymetli bilgiler sunan tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Son olarak bölümümüzün akademik personeli Arş. Gör. Tuğçe ADIMLI ve Arş. Gör. Aslı AHLAT’a sağladıkları teknik destekten ötürü teşekkür ederiz.

12 Ekim 2023