etkinlikler

Kasım

KTÜ İktisat Bölümü Sektör Buluşmaları-II

KTÜ İktisat Bölümü olarak, öğrencilerimizin staj ve istihdam olanaklarını artırmak ve erken kariyer dönemlerinde hedefledikleri pozisyonlara ulaşmalarını sağlamak amacıyla KTÜ İktisat Sektör Buluşmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede Sektör Buluşmaları Toplantıları’nın ikincisinde bölüm mezunumuz ve aynı zamanda Birim Danışma Kurulu üyemiz olan iki değerli ismi ağırlıyoruz. Emaa Sigorta'dan Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Aykut Ekinci ve Golden Gateway Holding Başkan Yardımcısı Sayın Murat Kırcı öğrencilerimizle buluşuyor. Bu çerçevede konuklarımız sektör tecrübeleri, şirket tanıtımları ve iş/staj imkanları ile ilgili öğrencilerimize bilgi aktaracaktır. Bu kısımların ardından soru-cevap bölümüne geçilerek öğrencilerimizin iş ve kariyer hedefleriyle ilgili soruları cevaplandırılacaktır. Etkinliğimize İktisat Bölümü'nün yanı sıra tüm İİBF öğrencileri davetlidir. Organizasyon 22 Kasım 2023 tarihinde saat 13:00'da İİBF 4S03 numaralı sınıfta gerçekleştirilecektir.

KTÜ İktisat Bölüm Başkanlığı

KTÜ İİBF