Şubat

İktisat Bölümü

İKTİSAT BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE ÖNEMLİ DUYURU

Değerli Öğrencilerimiz,

1. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Önlisans ve Lisans Öğrencileri Akademik Danışmanlığı Yönergesi kapsamında yeni başlayan öğrencilerimiz dahil olmak üzere tüm öğrencilerimizin akademik danışmanları KTÜ BYS üzerinden tanımlanmış ve danışmanlara da bildirilmiştir.
  2. KTÜ 2023 – 2024 Eğitim – Öğretim Yılı Önlisans/Lisans Akademik Takviminde 26 Şubat 2024- 1 Mart 2024 tarihleri arası AKADEMİK DANIŞMANLIK GÜNLERİ olarak belirlenmiştir.
  3. Bu hafta içerisinde danışmanınızın Bölüm Panosu/Ofis Kapısı Üzeri gibi ortamlarda duyurmuş olduğu gün ve saatlerde danışmanınızla görüşebilirsiniz.
  4. Danışmanınızla yapacağınız görüşmede;
  • KTÜ Öğrenci, eğitim – öğretim, sınav ve disiplinle ilgili güncel mevzuatı ve mevzuattaki değişiklikler konusunda bilgi alabilirsiniz.
  • Değişim programları ve staj olanakları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
  • Kariyer planlama konusunda rehberlik ve yönlendirme alabilirsiniz.
  • Akademik ve sosyal gelişimlerinizi desteklemek amacıyla konferans, panel, seminer, öğrenci kulüpleri ve benzeri etkinlikler konusunda bilgi edinebilirsiniz.
  • Özel nitelikteki sorunlarınızın çözümüne yardımcı olunabilmesi amacıyla danışmanınız aracılığı ile Bölüm Başkanlığına iletebilirsiniz.

SİZLERİ; AKADEMİK, KİŞİSEL, SOSYAL VE KÜLTÜREL GELİŞİMİZE BÜYÜK KATKILAR SAĞLAYAN BU ÖNEMLİ HİZMETTEN YARARLANMAYA DAVET EDİYORUZ.