Fakültemiz Dekanı Prof Dr. Atila Doğan, TÜİK Trabzon Bölge Müdürü Sn. İsmail Çapoğlu ve beraberindekileri Makamında Ağırladı.

Türkiye İstatistik Günü kapsamında fakültemizde İktisat Bölümümüz tarafından TÜİK Trabzon Bölge Müdürü Sn. İsmail Çapoğlu'nun katılımlarıyla ve TÜİK Bilgisayar Mühendisi Sn. Osman Küçükali ile TÜİK Uzmanı Sn. Bahar Dede Akbulut'un sunumlarıyla "İstatistiklerle Hayata Bakış" adlı bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik sonrasında dekanımız Atila Doğan, İsmail Çapoğlu ve beraberindekilerle makamında bir araya gelerek hasbihal etti. İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Haydar Akyazı’nın da yer aldığı hasbihalde İsmail Çapoğlu, TÜİK’in çalışmaları hakkında bilgi verirken Dekanımıza görevinde başarı dileklerinde bulundu. Dekanımız Atila Doğan ise İsmail Çapoğlu’na söz konusu etkinlik için teşekkür ederek TÜİK ile fakültemiz arasında iş birliğinin farklı etkinlik ve faaliyetlere de devam etmesi temennisinde bulundu.

03 Mayıs 2023