Aralık

Fakültemiz Öğrenci Kalite Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.

Bilgi İşlem

Fakültemiz Öğrenci Kalite Komisyonu toplantısı 16 Aralık 2021 tarihinde Dekanlık Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Dekanımız Prof. Dr. Uğur KAYA başkanlık yaptı. Ayrıca dekan yardımcımız Prof. Dr. Levent Yahya ESER ve bölümlerin her bir sınıfını temsil eden öğrenciler katıldı.

Toplantıda eğitim-öğretim ve Fakültemizin fiziksel ve sosyal olanaklarına ilişkin kalitenin artırılmasına yönelik değerlendirmeler yapıldı. Toplantı sonucunda alınan karalar için bir rapor oluşturulmuş ve Dekanlığa sunulmuştur. Gelecek toplantıya kadar kısa vadede hayata geçirilebilecek önerilerin ve iyileştirmelerin gerçekleştirilmesi, orta ve uzun vadede gerçekleşmesi beklenenlerin ise takip edilmesi kararlaştırılarak toplantı sonlandırılmıştır.