Mart

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Hibrit Ders Programları ilan edildi.

Dekanlık

* Yükseköğretim Kurulu’nun 2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar Dönemine ilişkin olarak 30.03.2023 tarihinde aldığı karar doğrultusunda Bahar dönemine ilişkin dersler 03.04.2023 tarihi itibarıyla hibrit şekilde devam edecektir. Dersler, ders programlarında belirtilen gün ve saatte ilgili sınıfta aynı anda hem yüz yüze hem de UZEM sistemi üzerinden senkron bir şekilde çevrim içi olarak gerçekleştirilecek, isteyen öğrenciler yüz yüze derslere katılabilecektir.

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Hibrit Ders Programlarına aşağıdaki bölüm web sayfası, Öğrenci - lisans ders programları menüsünden ulaşabilirsiniz.

BÖLÜMLERİMİZ
İŞLETME BÖLÜMÜ