Mart

2019 - 2020 BAHAR DÖNEMİ LİSANS VE LİSANSÜSTÜ UZEM DERS PROGRAMLARI İLAN EDİLDİ.

Bilgi İşlem

2019 - 2020 BAHAR DÖNEMİ LİSANS VE LİSANSÜSTÜ UZEM DERS PROGRAMLARINA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

* Online derslerimiz 100 kullanıcı ile sınırlıdır. Kullanıcı limiti dolduğunda ders bitiminde dersin tekrar videoları sistem üzerinden izlenebilicektir.

* Uzaktan Eğitim sistemi, ders programları ile ilgili tüm sorun, sorularınız ve destek için Tıklayınız.

Uzaktan eğitim sistemine giriş için Tıklayınız.

* Programlarımızı görüntüleyemeyenler Acrobat Reader programını yükleyiniz. Tıklayınız.

* Program güncellemeleri olabilir güncel programı görüntülemek için tarayıcınızda CTRL + F5  veya (mobil) tarayıcı geçmişinizi siliniz.

* Üniversite seçmeli ders programı için Tıklayınız.

Bizi Takip Edin.

Facebook : ktuiibffakultesi                                                             Twitter : ktuiibfakultesi                                                         Instagram : ktuiibffakultesi

LİSANS LİSANSÜSTÜ
* İŞLETME BÖLÜMÜ * İŞLETME BÖLÜMÜ
* EKONOMETRİ BÖLÜMÜ * EKONOMETRİ BÖLÜMÜ
* İKTİSAT BÖLÜMÜ * İKTİSAT BÖLÜMÜ
* MALİYE BÖLÜMÜ * MALİYE BÖLÜMÜ
* ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜ * ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜ
* KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ * KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
* ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ (TÜRKÇE) * ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ
* ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ (İNGİLİZCE)
* YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ BÖLÜMÜ

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ - SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DERS PROGRAMI

* Programın tamamını görüntülemek için Tıklayınız.