"İç Mimarlığa Hoşgeldiniz" partisi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü'nün her sene geleneksel olarak ikinci sınıf öğrencilerinin birinci sınıf öğrencileri için düzenlediği "İç Mimarlığa Hoşgeldiniz" temalı partisi, Öğrenci İletişim ve Etkileşim Komisyonunun (Doç. Dr. Funda KURAK AÇICI, Arş. Gör. Selver KOÇ ALTUNTAŞ ve Arş. Gör. İrem KARADENİZ) organizasyonu ile 4 Kasım 2023 tarihinde saat 17.00-20.00 saatleri arasında İM-1 sınıfı ve iç bahçede gerçekleşmiştir. Parti, cumhuriyetimizin yüzüncü yılı nedeni ile "Cumhuriyet" temalı olarak tanımlanmıştır. Parti konsepti dahilinde kırmızı-beyaz giyinilmesi beklenmiştir. Partiye Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cenap SANCAR, Mimarlık Fakültesi Sekreteri Salim ÖZBAKIR, İç Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tülay ZORLU ve İç Mimarlık Bölümü öğretim üye ve elemanları da katılım sağlamıştır.

08 Kasım 2023