Ocak

İç Mimarlık Bölüm Başkanlığı

KTÜ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZE

ÖNEMLİ DUYURU

2023-2024 Güz Dönemi İç Mimari Proje Teslim gününün 12 Ocak 2024 Cuma saat: 17.00 olduğu bilgisi sizlerle dönem başında paylaşılmıştır. Dönem boyunca çalışmaların son ürünü olan projelerinizin teslimi konusunda zamanlamayı iyi yapmanız önem arz etmektedir. Teslim sürecinde 17.00 olarak belirlenen teslim saatine uyulması beklenmektedir.

UZEM sistemine yükleme yapılması gereken yarıyıl öğrencilerinin de sistemde meydana gelebilecek aksaklıkların önüne geçilebilmesi için yükleme saatinden önce projelerini sisteme yükleme yapmaları gerekmektedir.

Dönemin son ders günü olan 12 OCAK CUMA günü 17.00 olan son teslim saatini aşmamak için gereken özeni göstermenizi rica ediyoruz. Tüm öğrencilerimizin bu süreci sağlıkla ve başarı ile tamamlamalarını dileriz.

KTÜ İç Mimarlık Bölüm Başkanlığı

10 Ocak 2024