KTÜ Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü Olarak Güvenlik Personelimiz İçin Etkili İletişim Eğitim Semineri Düzenlendi

18-19 Ocak 2023 tarihleri arasında KTÜ Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü olarak üniversitemiz güvenlik personelimize yönelik "Etkili İletişim Eğitim Semineri" verildi.

Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Hatice ODACI tarafından verilen eğitim Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi Fahri Kuran Salonu'nda 13:30-16:00 saatleri arasında iki oturum olark gerçekleştirildi. Eğitimde konu ile ilgili önemli hususların altı çizilerek, eğitimde personelimizin merak ettiği konularla ilgili hem sözlü hem de uygulamalı anlatımlar yapıldı.

Eğitimin sonunda  Koruma ve Güvenlik Şube Müdürü Hasan YAMAN tarafından Prof. Dr. Hatice ODACI'ya katkılarından dolayı plaket takdimi gerçekleştirildi.

20 Ocak 2023