KTÜ Güvenlik 2024 Geleneksel İftar Programında Buluştu

Karadeniz Teknik Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü Personelinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği buluşması, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ve Genel Sekreteri Prof. Dr. Bünyamin ER ve Genel Sekreter Yardımcısı Ufuk ÖZTÜRK`ün de katılımıyla Sera Gölü Hayal Vadisin de gerçekleşti.

Bu yılda son bir yılda emekli olanlar ile mesai arkadaşlarının oylarıyla 2024 "YILIN PERSONELİ" seçilen personellere plaket ve teşekkür belgesi takdiminin de yapıldığı programda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI bir konuşma yaparak güvenlik teşkilatımızda görevli personele yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

20 Mart 2024