KTÜ Güvenlik 2023 Geleneksel İftar Programında Buluştu

Karadeniz Teknik Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü Personelinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği buluşması, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ve Genel Sekreteri Prof. Dr. Bünyamin ER'in de katılımıyla  KTÜ Kanuni Kampüsünde Koru Cafe'de gerçekleşti.

Önceki yıllardan farklı olarak, son bir yılda emekli olan ve 2022 yılında "YILIN PERSONELİ" seçilen personellere plaket takdiminin de yapıldığı programda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI bir konuşma yaparak, güvenlik teşkilatımızda görevli personele yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Konuşmasında hiçbir çalışmanın mutlak başarı kabul edilemeyeceğine, her zaman daha iyinin gayretiyle çalışıldığı sürece başarının varlığından söz edilebileceğine vurgu yapan Sayın Rektörümüz, Üniversitemiz güvenlik teşkilatının 2023 yılında yapılacak yeni alımlarla takviye edileceğinin müjdesini de verdi.

04 Nisan 2023