haberler

Kütüphane Haftası'nda, Üniversitemizdeki Yazarlarımız ile Söyleşi&İmza Programı'na Arş. Gör. Dursun SARAL da Katılmıştır

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde, ülkemizde her yıl 27 Mart-2 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası'nın 59’uncusu kapsamında, Üniversitemiz mensubu edebi eser sahibi akademik personelimiz ile düzenlenen, söyleşi ve imza programı 20-21 Mart 2023 tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezi Reşit Tarakçıoğlu Salonu’nda gerçekleştirilmiştir.

Programın ikinci gününde, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU moderatörlüğünde yapılan ilk oturuma Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Dursun SARAL da katılım sağlamış, Bir Liderin Düşünce Sistemi, Empatiler 1, Oruç Barbaros Sultan, Hızır Barbaroşo Hayreddin ve Kayı Han Oğlu Ertuğrul Gazi kitaplarının kapsamını ve yazım süreçlerinde yaşadığı tecrübeleri katılımcılar ile paylaşmıştır.

Programa; Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ve Prof. Dr. Cemil RAKICI, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Bünyamin ER ile çok sayıda akademik ve idari personel katılım sağlamıştır.


27 Mart 2023