haberler

Kariyer Günleri 1- Farkındalık Etkinliği

Kariyer Günleri 1- Farkındalık Etkinliği

Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü Kariyer Günleri 1- Farkındalık Etkinliği 28.11.2022 Pazartesi günü saat 10.00’da SDBF Ayşe Saime Murtezaoğlu Konferans Salonu’nda düzenlenmiştir.

Etkinlik, Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Doç. Dr. Betül SARAÇ ve Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ali Muzaffer FEYZİOĞLU’nun açılış konuşmaları ile başlamıştır.

İlk bölümde, TUNEMAR MARINE SOLUTIONS şirketi Genel Müdürü Sayın Abidin ÖKTEM ve BTMboya şirketi Genel Müdürü Sayın Emrullah KURU şirket tanıtımı ve kariyer konuşmalarını yapmıştır.

İkinci bölümde, Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü öğrencileri ile şirket yetkilileri arasında soru-cevap şeklinde; şirketleri, kariyerleri, gemi inşaatı sektörü alanındaki staj ve iş imkanları ve de sektörün geleceği konulu söyleşi yapılmıştır.

Etkinlik, Sayın Prof. Dr. Ercan KÖSE’nin Sayın Abidin ÖKTEM’e, Sayın Prof. Dr. Murat ÖZKÖK’ün Sayın Emrullah KURU’ya plaket taktimi ve topluca fotoğraf çekimi ile sona ermiştir.


28 Kasım 2022