2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı online mezuniyet töreni gerçekleştirildi

Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Gemi İnşaatı Ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü olarak; Arş. Gör. Sis Özgün YAMAK moderatörlüğünde, Sn. Dekan Vekilimiz Doç. Dr. Sercan EROL, KTÜ Erasmus Koordinatörü Prof. Dr. Ercan KÖSE, Bölüm Başkan Yrd. Sn. Dr. Öğr. Üyesi Erhan AKSU, Gemi Mühendisleri Odası Başkanı Sn. Salih BOSTANCI, Türk Loydu Başkanı Sn. Cem MELİKOĞLU ve Bölüm Öğretim Elemanlarının katılımıyla 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni online olarak gerçekleştirilmiştir. Bölümü derece ile bitiren öğrencilerimize hediye takdimi yapılmıştır.

Bölümü derece ile bitiren mezun öğrencilerimz sırasıyla: Sedat Berke AYDIN, Yusuf Emin TAŞIN ve Abdurrahman Kaan GONCALAR şeklindedir.

Yeni ve eski mezunlarımıza meslek hayatlarında başarılar ve sağlıklı günler dileriz

BÖLÜM BAŞKANLIĞI

27 Temmuz 2021