BÖLÜM
ÖĞRENCİ
Doktora Tez Savunması - Anes HAYDER

Anabilim dalımız öğrencisi Anes HAYDER 20/08/2025 tarihinde "Development of Simulation Codes for SPECT and PET Imaging Systems" başlıklı tezini başarı ile savunmuş ve Doktora derecesi almaya hak kazanmıştır. Anes HAYDER ve danışmanı Prof. Dr. Tuncay BAYRAM'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
25 Ağustos 2025
Trabzon Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, bölümümüz eski mezunlarından Fizik Öğretmeni Nurgül Yılmaz Özçilingir eşliğinde 6 Mart 2026 tarihinde bölümümüze bir ziyaret gerçekleştirdi.
07 Mart 2026
Fizik Bölümü Dış Paydaş Toplantısında güz dönemi faaliyetleri değerlendirildi, bahar dönemi planları ve iş birliği önerileri ele alındı.
23 Şubat 2026
Fizik Bölümü etkinliğinde SESAME'den Dr. Mustafa Fatih GENİŞEL, sinkrotron ışığı ve araştırma olanakları hakkında çevrimiçi seminer verdi.
12 Şubat 2026
Fizik Bölümünde düzenlenen seminerde sintilatör dedektörler, nükleer ölçüm sistemleri ve sinyal işleme teknikleri ele alındı.
20 Ocak 2026
30 Aralık 2025'te düzenlenen geleneksel yeni yıl etkinliği, üst yönetimin de iştirakiyle samimi bir dayanışma ortamında gerçekleştirildi.
07 Ocak 2026
Prof. Dr. Ahmet Hakan YILMAZ tarafından gerçekleştirilen söyleşiye ilgi büyüktü.
07 Ocak 2026
MDP Group Entegrasyon Grup Müdürü Hasan Basri ÇELEBİ
11 Aralık 2025
Mode Modern Medikal Destek Elektronik San. Tic. Ltd. Şti. Kurucu Müdürü Osman Dindar
06 Aralık 2025
Mezun-öğrenci söyleşisi düzenlendi.
09 Kasım 2025
"Rabi Oscillations, a Novel Outcome of Light-Matter Interaction, and Heusler Alloys for Spintronics and Thermoelectric Technologies"
06 Kasım 2025