Matematik Bölümümüzün Ara Değerlendirme Süreci Sonuçlandı

Fen, Edebiyat, Fen- Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (FEDEK) tarafından daha önce 09 Mayıs 2021-30 Eylül 2023 tarihleri arasında 2 yıllığına akredite edilen Fakültemiz Matematik Bölümü, sürenin dolmasıyla birlikte yeniden ara değerlendirme sürecine girdi.

Bu kapsamda Üniversitemize gelen FEDEK Değerlendirme takımı, gerçekleştirdiği çeşitli incelemeler sonucunda Fakültemiz Matematik Bölümü’nün ara değerlendirme sürecini tamamladı.

Değerlendirme sonucu, Üniversitemiz Senato Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantı ile FEDEK Değerlendirme Takım Başkanı Prof. Dr. Zeki YARAR tarafından, Üniversitemiz Yönetimine tebliğ edildi.

Toplantıya; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cemil RAKICI, FEDEK Değerlendirme Takım Başkanı Prof. Dr. Zeki YARAR, Fen Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Hakan YILMAZ, FEDEK Üyeleri ve Akademik Personelimiz katıldı.

Gerçekleştirilen toplantı sonunda FEDEK Değerlendirme Takım Başkanı Prof. Dr. Zeki YARAR, ara değerlendirme sonuç belgesini Fen Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Hakan YILMAZ’a takdim etti.

11 Aralık 2023