Fakültemiz Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

YÖK Akademik Kurulların Oluşturulması ve Bilimsel Denetim Yönetmeliği'nin 5. maddesi gereğince her yıl düzenlenen Fakültemiz Akademik Genel Kurulu 2023 yılı değerlendirme toplantısı 21.12.2023 tarihinde Perşembe günü saat 11:00'de Nazım Terzioğlu Amfisinde Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ve öğretim üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kurulda 2023 yılı içerisinde fakülte bünyesindeki öğrenci, idari ve akademik personel durumu, bütçe ve bilimsel faaliyetler hakkında bilgi verilip, değerlendirilme yapılmıştır.

Üniversitemizde bilimsel çalışmaların zenginliği ve sürekliliğinin artması gerektiğine vurgu yapan ve Bilimsel araştırma, proje ve yayınlar için gerekli desteği vermeye devam edeceğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, akademisyenlerimizi tebrik ederek her birine başarı dileklerinde bulundu.

• 2023 yılı TÜBİTAK Projeleri Desteklenen Akademisyenlerimize,
  • Patent Sahibi Akademisyenlerimize,
  • 2023 yılı En Fazla Yayın Yapan Akademisyenlerimize,
  • En Fazla Atıf Alan Akademisyenlerimize,
  • H İndeksi En Yüksek olan Akademisyenlerimize,
  • Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesine giren Akademisyenlerimize,
  • Doçent ve Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanan Akademisyenlerimize,
  • 25 Yıl ve Üstü Hizmet eden Akademisyenlerimize,
  • Dekan Yardımcılığı görevi sona eren Prof. Dr. Bahadır Özgür GÜLER ve Prof. Dr. Yakup KOLCUOĞLU’na,

Plaket ve belge takdimi yapıldıktan sonra hatıra fotoğrafı çekilmesi ve kokteyl ile tören sona erdi.

21 Aralık 2023