haberler

Bölüm Başkanlarımız İle Toplantı Gerçekleştirildi

Fakültemizde Stratejik Plan ve Araştırma Üniversitesi Göstergeleri Değerlendirildi

26 Mart 2026 Perşembe günü saat 14:30’da Fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonunda, Dekanımız Prof. Dr. Ali Osman BELDÜZ başkanlığında; Dekan Yardımcıları ve Bölüm Başkanlarının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda, KTÜ Stratejik Planı (2024-2028) kapsamında belirlenen hedefler ile Araştırma Üniversitesi göstergelerinin mevcut durumu ele alındı. Bu çerçevede, ilgili göstergelerin etkin bir şekilde izlenmesi, performansın artırılması ve hedeflere ulaşılmasına yönelik yürütülmesi gereken faaliyetler kapsamlı şekilde değerlendirildi.

Ayrıca, belirlenen hedefler doğrultusunda karşılaşılabilecek olası riskler ve bu risklere karşı alınması gereken önlemler üzerinde durularak, fakültemizin akademik ve araştırma performansının daha da geliştirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

 

 


26 Mart 2026