Mayıs

Fakültemizin Biyoloji Bölümü Fedek Tarafından 5 Yıl Süreyle Akredite Edilmiştir.

Fen Fakültesi

Üniversitemiz Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Örgün Öğretim Lisans Programı 22 Şubat 2018 tarihine kadar 5 yıl süreyle akredite olmuştur. Bu akreditasyon, FEDEK tarafından ilk akredite edilen devlet üniversitesi bölümü olması, bütün üniversiteler içerisinde yine aynı kurum tarafından akredite edilen ilk Biyoloji Bölümü olması, üniversitemizde ise en uzun süreli akreditasyon alan bölüm olması bakımlarından önem arz etmektedir. Biyoloji Bölümünün akreditasyon ilanına fedek.org.tr adresinden ulaşılabilir. Emeği geçen herkese, özellikle Biyoloji Bölüm Başkanlığına teşekkür eder, Fakültemize ve Üniversitemize hayırlı olmasını dileriz.