haberler

Fen Bilimleri Enstitüsü Yayın Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Fen Bilimleri Enstitüsü Yayın Komisyonu, 08 Kasım 2021 tarihinde aşağıdaki gündem maddeleri üzerinde görüşmek üzere çevrimiçi ortamda toplanmıştır:

1) İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı’ndaki aktif dönem derslerinin bilgi paketlerinin oluşturulması

2) Araştırma Projesi kapsamında hazırlanan çalışmalar için jürilerin oluşturulması ve  öğrencilere ilan edilmesi

3) Final sınavı öncesi yakın bir tarihte öğrencilere deneme sınavı yapılması amacıyla İSG programındaki her bir aktif dönem dersi için ilgili öğretim elemanından 10 adet soru alınması

4) İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı’ndaki aktif dönem dersleri için öğrencilere ders memnuniyet anketleri uygulanması

5) Bir önceki dönem olan 2020-2021 Güz döneminde yapılan ders memnuniyet anketleri sonuçlarının değerlendirilmesi ve sonuçların ilgili öğretim elemanlarına iletilmesi.

 

Toplantı, Yayın Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Asım KADIOĞLU başkanlığında, Yayın Komisyonu Üyeleri olan Prof. Dr. İsmail AYDIN, Prof. Dr. Tayfun DEDE, Prof. Dr. Banu İKİZLER, Prof. Dr. Gökhan APAYDIN ve Prof. Dr. Şükrü ÖZŞAHİN’in katılımı ile gerçekleştirilmiş olup, İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı’ndaki öğretim süreçlerinin geliştirilmesi için komisyon üyelerinin görüşleri de tartışılmıştır.  

 


08 Kasım 2021