Enstitüler Çalışma Grubu Toplantısı Yapıldı

Enstitüler Çalışma Grubu Toplantısı Çevrimiçi Olarak Yapıldı

Üniversitemize bağlı Lisansüstü Enstitülerde yürütülmekte olan dersler için Ders Bilgi Paketlerinin güncellenmesi ve bu konudaki çalışmaların Enstitü Bilgi Sistemi otomasyonuna entegre edilmesi konularında değerlendirmeler yapmak üzere  08 Ekim 2021 tarihinde Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ başkanlığında yapılan çevrimiçi toplantıya; Fen Bilimleri Enstitüsü adına Enstitü Müdürü Prof. Dr. Asim KADIOĞLU ve Müdür Yardımcıları Prof. Dr. İsmail AYDIN ve Prof. Dr. Tayfun DEDE, Sağlık Bilimleri Enstitüsü adına Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ersan KALAY, Sosyal Bilimler Enstitüsü adına Enstitü Müdürü Prof. Dr. Yusuf Sürmen ve Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Abdülkerim DAŞTAN ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’ndan Öğr. Gör. Yasin ŞAHİN katıldı.

12 Ekim 2021