Enstitü Webinar Serisi - "Microsoft Word ile Lisansüstü Tez Yazımında Püf Noktaları" Başlıklı Eğitim Etkinliği Yapıldı

Enstitümüzde öğrenim görmekte olan lisansüstü öğrencilerimiz için 24 Kasım 2022 Perşembe Günü Saat 20:00’da ZOOM Uzaktan Toplantı Uygulaması üzerinden çevimiçi olarak "Microsoft Word ile Lisansüstü Tez Yazımında Püf Noktaları" başlıklı eğitim etkinliği düzenlenmiştir. Üniversitemiz Fen Fakültesi İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Orhan KESEMEN tarafından gerçekleştirilen etkinlik içeriği, Enstitümüz öğrencilerinden gelen talepler dikkate alınarak hazırlanmıştır.

Zoom çevrimiçi toplantı uygulaması üzerinden gerçekleştirilen etkinlik, eş zamanlı olarak Fen Bilimleri Enstitüsü Youtube kanalı üzerinden (@ktu_fbe) de canlı yayınlanmış olup, etkinlik kaydı aşağıda verilmiştir.

ETKİNLİK AFİŞ

ETKİNLİKTEN BAZI FOTOGRAFLAR