Enstitü Webinar Serisi - "Bilimsel Makale Hazırlama Süreci" Başlıklı Eğitim Etkinliği Yapıldı

Enstitümüzde öğrenim görmekte olan lisansüstü öğrencilerimiz için 03 Kasım 2022 Perşembe Günü Saat 20:00’da ZOOM Uzaktan Toplantı Uygulaması üzerinden çevimiçi olarak "Bilimsel Makale Hazırlama Süreci" başlıklı eğitim etkinliği düzenlenmiştir. Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan SEÇEN tarafından gerçekleştirilen etkinlik içeriği, Enstitümüz öğrencilerinden gelen talepler dikkate alınarak hazırlanmıştır.

Zoom çevrimiçi toplantı uygulaması üzerinden gerçekleştirilen etkinlik, eş zamanlı olarak Fen Bilimleri Enstitüsü Youtube kanalı üzerinden (@ktu_fbe) de canlı yayınlanmış olup, etkinlik kaydı aşağıda verilmiştir.

ETKİNLİK AFİŞ

ETKİNLİKTEN BAZI FOTOGRAFLAR