KTÜ Farabi Hastanesi Personeli Çevre Bilinci için Milyonlarca Plastik Kapak Topladı

Hastanemiz çalışanlarının Sosyal Sorumluluk kapsamında oluşturmuş oldukları KTÜ Fark Et Fark Yarat Ekibi öncülüğünde “Temiz bir dünya için kapak toplama projesi” devam ediyor. Proje için toplanan ambalaj kapakları Trabzon'da yetkili ve lisanslı olan Kuzey Geri Dönüşüm firmasına teslim edildi. Toplanan kapaklarla ihtiyaç sahipleri için tekerlekli sandalye alımı planlanıyor. Toplam 1.420 kg yani yaklaşık 1.420.000 adet kapak toplanmış oldu. Projemize destek veren çalışanlarımız, aileleri, Hami Yıldırım İlköğretim Okulu, Mahmut Celaleddin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi başta olmak üzere ilimiz okulları, yurtları ve il dışından toplumsal sorumluluğa sahip vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

21 Nisan 2024