SKSDB Kalite Yönetim Sisteminin İşleyişi Konusunda Toplantı Düzenledi.

Toplam kalite yönetimini benimsemiş bir üniversite olarak, verdiğimiz hizmetlerin niteliğini artırmak stratejik amaç ve hedeflerimiz arasındadır. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bu süreçlerin standardını tüm çalışanlarımızın katılımı ile iyileştirmeyi hedeflemektedir. Kalite yönetim sisteminin işleyişi konusunda personellerimizin katılımı ile SKSDB ihale salonunda toplantı düzenledik.

KTÜ Engelli Öğrenci Birimi olarak kalite yönetim sisteminin işleyişinde verimliliğimizi artırabilmemiz için stratejik amaç ve hedefler hakkında bilgi edindik.

Sağlık Psikolojisi Yüksek Lisans Öğrencimiz İzel SEYHAN'ın "Sağlıklı İletişim ve Psikolojik Dayanıklılık" adlı sunumunun ardından KTÜ Engelli Öğrenci Birimi Şube Müdürümüz Ayşegül GÜNAYDIN Kalite Yönetim Sistemi hakında bilgilendirme yaptı.Toplantımız SKSDB Başkanımız Ömer SALİMOĞLU'nun konuşmasıyla sona erdi. Katılımlarından dolayı tüm personellerimize teşekkür ederiz.

03 Mart 2023