haberler

Şehit Pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep İlkokuluna Ziyaret

Engelli Öğrenci Birimi olarak  dezavantajlı bireylerin de toplumun birer parçası olduğu hususunda farkındalık oluşturmak için, Engelsiz KTÜ'lüler Kulubü(ENKTÜ), Biyoloji Kulübü ve Tıp Fakültesi Öğrencilerimizle Şehit Pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep İlkokuluna Ziyarette bulunuldu.

İlkokul Öğrencilerimize Kitap, Kırtasiye ve çeşitli hediyeler dağıtımının ardından sağlık personelimiz Mustafa AKKOÇ tarafından "Doğru El Yıkama Teknikleri" adlı sunum yapıldı. "24 Kasım Öğretmenler Günü" olması münasebetiyle bu kutsal görevlerinden dolayı Öğretmenlerimizi tebrik edip hayırlı bir neslin yetişmesinde imzalarının daim olması dileğinde bulunduk.

Ziyaretimizde bizimle beraber olan KTÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ömer SALİMOĞLU'na, Şube Müdürümüz Ayşegül GÜNAYDIN'a, Engelli Birimi Personellerimiz İnci ALTIN, Mustafa SAKA ve Savaş KIZILTAŞ'a , Engelsiz KTÜ'lüler Kulubü(ENKTÜ), Biyoloji Külübü ve Tıp Fakültesi Öğrencilerimize ayrıca Şehit Pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep İlkokulu Müdürü Hami KAZANCI, Müdür Yardımcısı Engin ÇAPOĞLU ve diğer Öğretmenlerimize, idari personellerine katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.


24 Kasım 2022