''Biz de Varız'' Projemizin Yedinci Ziyaretini Gerçekleştirdik.

Engelli Öğrenci Birimi tarafından planlanan “Biz de varız” projesi kapsamında yürütülen ziyaretlerimizden yedincisini İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığına gerçekleştirdik. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi fiziksel ve eğitim yönünden erişilebilirliği hususunda yapılması gereken iyileştirmeler, sosyal sorumluluk projelerimize destek olunması akademisyen ve öğrencilerinin evrensel tasarım, kısıtlılık, erişilebilirlik konusundaki proje çalışmalarının desteklenmesi gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Desteklerinden dolayı başta; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur KAYA'ya, Engelli Öğrenci Danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Pınar AYDOĞAN'a, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet DİNÇASLAN’a ve Personellerimize teşekkür ederiz.

21 Haziran 2022