haberler

"Biz De Varız" Projemizin On Üçüncü Ziyaretini Gerçekleştirdik.

Engelli Öğrenci Birimi tarafından planlanan “Biz de varız” projesi kapsamında yürütülen ziyaretlerimizden on üçüncüsünü Çarşıbaşı İlçe Kaymakamlığına gerçekleştirdik. Hızla değişen ve gelişen dünyamızın son dönemlerinde engelliler konusunda ülkemizde de önemli adımlar atıldığı ve gelişmeler kaydedildiği bir gerçektir.  Engelli bireylere yönelik yapılan bu çalışmalar sadece kendilerini ve ailelerini değil, toplumun her kesimini yakından ilgilendirmektedir. Dolayısıyla toplumdaki her bireyin engellilere yönelik farkındalığını arttırmak büyük önem arz etmektedir. Dezavantajlı bireylerin gün geçtikçe önemli başarılara imza atmaları, toplumda bu konuya ilişkin ortak bilinç ve dayanışma duygusunun artışının bir göstergesidir.

Bu hedefler doğrultusunda; dış paydaşlarımızdan olan İlçe Kaymakamlığı ilgili faaliyetlerimizde bize tam destek vereceklerini belirtmiş ve ziyaretimiz tarafımızca kendileriyle belirlenecek bir etkinlik planlamasında buluşmak üzere son buldu. 

Ev sahipliğinden dolayı Çarşıbaşı İlçe Kaymakam Vekili İsmail KOÇDOĞAN'a ve personellerine, emeklerinden ötürü birim şefimiz İnci ALTIN, psikoloğumuz Tuğçe BORA YILMAZ ve hemşiremiz Nazan GÜL'e teşekkür ediyoruz.


29 Ocak 2024