haberler

Biz De Varız" Projemizin On Dördüncü Ziyaretini Gerçekleştirdik.

Engelli Öğrenci Birimi tarafından planlanan “Biz de varız” projesi kapsamında yürütülen ziyaretlerimizden on dördüncüsünü Çarşıbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gerçekleştirdik. Üniversite ve Milli Eğitim olarak ortak paydamız olan eğitim, kişisel ve profesyonel gelişim için gerekli olan becerilerin kazanılmasına, bilginin artmasına ve daha iyi bir hayat için gereken değerlerin öğrenilmesine olanak tanır.

Birlikte yapacağımız faaliyet ve etkinliklerimizde sadece dezavantajlı bireyleri topluma kazandırmayı değil, toplumu da dezavantajlı bireylere kazandırmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle İlköğretim okullarına öncelik verilmek üzere engellilik ve doğru empati kurma konusunda verimliliğimizi artırmak için ailelerin de rehberlik eğitimlerine katılmalarının önem arz ettiğini belirttiğimiz ziyaretimiz tarafımızca kendileriyle belirlenecek bir etkinlik planlamasında buluşmak üzere son buldu.

Ev sahipliğinden dolayı Çarşıbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan AKKAN’a ve personellerine, emeklerinden ötürü birim şefimiz İnci ALTIN, psikoloğumuz Tuğçe BORA YILMAZ ve hemşiremiz Nazan GÜL'e teşekkür ediyoruz.


05 Şubat 2024