''Biz de Varız'' Projemizin İlk Ziyaretini Gerçekleştirdik.

KTÜ Engelli Birimi olarak artık daha da görünür olduk.  ''Biz de Varız'' projemiz  kapsamında Üniversitemizin tüm iç paydaşlarını ziyaret etmeye başladık.

KTÜ Engelli Birimi Personellerimiz ve Öğrencilerimiz ile Tıp Fak. Dekanı Prof Dr. Neşe KAKLIKKAYA'yı makamında ziyaret ettik. Ziyaretimiz kapsamında Tıp Fakültesi ve Birimimizin birlikte yapacakları projeleri paylaşarak görüş alışverişinde bulunduk.

Ziyaretimiz esnasında yanımızda olan, birim sorumlumuz Şube Müdürü Ayşegül GÜNAYDIN, birim personelimiz Mustafa SAKA, Savaş KIZILTAŞ, Hüseyin ŞİMŞEK, Öğrencilerimizden Zeynep ASAN ve Deniz YILMAZ hanıma, Tıp Fak. Sekreteri Özgür EVCİ beye ve Hocamız Prof Dr. Neşe KAKLIKKAYA'ya teşekkür ederiz.

11 Ocak 2022