ÖĞRENCİ
ARAŞTIRMA
Bölümümüz öğretim üyesi en iyi doktora tezi ödülüne layık görüldü.
Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Ertuğrul Ayyıldız, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde tamamlamış olduğu doktora tezi ile Araştırma Kapasitesi, Kalitesi, Yaygın Etkisi, Etkileşim ve İşbirliği bağlamında 2021-2022 eğitim öğretim yılı içinde tamamlanmış en etkin doktora tez ödülünün sahibi olmuştur. Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz.
07 Temmuz 2022
Bölümümüz akademisyenlerinin Mayıs ayında uluslararası hakemli dergilerde yayımlanan bilimsel çalışmaları yayında
10 Haziran 2025
Bitirme Tasarım Projeleri Poster Yarışması'nda 19 proje yarıştı.
04 Haziran 2025
Dr. Miraç Murat tarafından, bulanık bilişsel harita temelli modelleme yaklaşımlarının ele alındığı bir lisansüstü seminer sunumu gerçekleştirildi.
04 Haziran 2025
Endüstri Mühendisliği Kulübü, BKS Haftası kapsamında Kulüp/Topluluk Ödülü?ne layık görüldü.
04 Haziran 2025
KTÜ ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında Mühendislik Fakültesi bölümlerinin tanıtımı amacıyla etkinlikler düzenlenecektir.
12 Nisan 2025
KTÜ Endüstri Mühendisliği Ailesi Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu
24 Mart 2025