Zaragoza Üniversitesi International Science and Technology Week Daveti

Değişim Programları Koordinatörlüğü

Değerli öğrencilerimiz,

Zaragoza Üniversitesi'nde (İspanya) 3 - 7 Temmuz 2023 tarihleri ​​arasında V. Uluslararası Bilim ve Teknoloji Haftası (the International Science and Technology Week) etkinliği gerçekleştirilecektir. 18 - 25 yaş arası lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin ücretsiz başvurabileceği bu etkinlikle katılımcılara Zaragoza Üniversitesi ile birlikte şehrin tanıtımı amaçlanmaktadır. Etkinlikte teknik sunumlar, laboratuvar ve araştırma merkezi ziyaretleri, araştırmacılarla toplantılar, kültürel etkinlikler, şehir turları da olacak.

Etkinliğe kayıt ve katılım ücretsizdir, öğle yemekleri ve konaklama ücretleri etkinliği düzenleyenler tarafından karşılanacaktır.

Etkinliğe katılmak isteyenlerin 20 Mayıs 2023 tarihine kadar adresindeki başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.