Ocak

Mühendislik Tasarımı ve Bitirme Projesi Hakkında Önemli Duyuru

Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Değerli Öğrencilerimiz,

Tasarım ve Bitirme Projeleri sunumları 13 Ocak 2023 Cuma günü yapılacaktır. Mühendislik Tasarımı ve Bitirme Projeleri dosyaları, dosya inceleme komisyonu tarafından incelenerek, eksiklikler ve yanlışlıklar daha sonra öğrencilere ve danışmanlarına bildirilecektir.

Tasarım Projesi sunumları için;

1) Mühendislik Tasarımı Projesi sunumları 08:30 veya 09:00 da başlamaktadır ve sunum yapan öğrencilerin 1 günlük programdaki sunumların en az % 80 ine katılmaları zorunludur.

2) Mühendislik Tasarımı Projesi Sunumları, sunum programında belirtilen sınıflarda hazırlanan PowerPoint Sunusu üzerinden anlatılacaktır. Bütün gurup üyelerinin eşit şekilde sunuma katılarak çalışmalarını anlatması gereklidir.

3) %100 İngilizce Programı için sunum dili İngilizce olacaktır.

4) Sunumlar sırasında görevli koordinatörler sınıfta olacak ve katılımcıların imzalarını alacaklardır.

5) Dosyalarınızda bulunan ve size iletilen eksikliklerin tamamlanarak bitirme projesi dosyasında düzgün hale getirilmesi gerekmektedir.

Bitirme Projesi sunumları için;

1) Bitirme Projeleri Sunumları Temel Elektrik ve Ölçme Laboratuvarında saat 10:30-16:00 saatleri arasında yapılacaktır. Bütün guruplar bu saatlerde Laboratuvarda bulunmak zorundadırlar.

2) Bitirme Projeleri Sunumları yüz yüze yapılacaktır.

3) Öğrenciler yaptıkları prototiplerini Temel Elektrik ve Ölçme Laboratuvarında kendilerine ayrılan masanın ütünde çalışmaya hazır vaziyette tutacaklardır ve saat 10:30-16:00 saatleri arasında kurulu olarak bekleyeceklerdir.

4) Hazırladıkları POSTER sunum dosyasını laboratuvarda masadaki demir çubuklara asacaklardır. Jüri üyeleri laboratuvarda prototipleri inceleyip, sorularını sorup değerlendirmelerini yapacaklardır.

5) Dosyalarınızda bulunan ve size iletilen eksikliklerin sunumdan sonra tamamlanarak tekrar aynı arayüzden yüklemeniz gerekmektedir. Bu düzenlemeleri yapmayanların mezuniyet işlemleri dosya tesliminden sonra yapılacaktır.

6) Bitirme Özetler kitabının oluşturulması için, posterinizin PDF olarak ve özetlerinizin WORD olarak ayten@ktu.edu.tr adresine iletmeniz gereklidir.

Mühendislik Tasarımı ve Bitirme Çalışması Gurupları için tıklayınız

Mühendislik Tasarımı ve Bitirme Çalışması Sunum Programı için tıklayınız