Şubat

BAZI GÜZ DÖNEMİ DERSLERİNİN TEKRAR AÇILMASI

Bölüm Başkanlığı

BAZI GÜZ DÖNEMİ DERSLERİNİN TEKRAR AÇILMASI

Aşağıdaki güz dönemi dersleri bu bahar döneminde tekrar açılacak ve UZEM üzerinden verilecektir.

Ancak bu derslerin canlı anlatımlarına üst üste 2 defa veya toplamda 4 defa olmak üzere katılan öğrenci sayısı derse yazılan öğrenci sayısının %50 sinden az olursa dersler kapatılacaktır.

Bu derslere Ders ekleme-çıkarma süresince form doldurarak elden yazılım yapabilirsiniz. Bölüm web sayfasında yer alan Ders Ekleme-Çıkarma formunu kullanınız. Ders Ekleme-Çıkarma süresi bittikten sonra gelen istekler dikkate alınmayacaktır.

Açılacak Farklı Dönem Dersleri

Ders Sorumlusu

Dersin Verilişi

ELK3015 Sinyaller ve Sistemler

Prof. Dr. Ali GANGAL

ELK1009 Elektrik Mühendisliğinin Temelleri

Dr. Öğr. Üyesi Yusuf SEVİM

EEE1005 Fundementals of Electrical Engineering

Dr. Öğr. Üyesi Yusuf SEVİM

UZEM

Dersler, öğrencilerin katılım sağlayıp noksanlıklarını gidermeleri için açılmaktadır. Öğrenci daha önce anlayamadığı ve anlayamadığı için de başarısız olduğu ders konularını iyice öğrenebilsin diye bu dersler tekrar açılarak öğrenciye ek bir hak verilmektedir. İyi değerlendirilmesi gerekir.

• 16 Şubat 2022
  • Prof. Dr. İsmail H. ALTAŞ