haberler

Üçüncü Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Birincisini 2018 yılı Aralık ayında ve ikincisini 2019 yılı Ağustos ayında gerçekleştirdiğimiz Fakültemiz Danışma Kurulu Toplantısının üçüncüsü 18 Kasım 2020 tarihinde fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ufuk ÖZGEN başkanlığında, Covid-19 pandemi sürecinde olmamız nedeniyle Video Konferans yolu ile gerçekleştirildi. Toplantıya, TİTCK Farmakovijilans ve Kontrole Tabi Maddeler Dairesi Başkanı Dr. Ecz. N. Demet AYDINKARAHALİLOĞLU, TEB 18. Bölge Trabzon Eczacı Odası Genel Sekreteri Uzm. Ecz. Özlem UĞURBAŞ ARSLAN, İl Sağlık Müdürlüğü’nden Eser BAŞARAN, Eczacının Sesi e-gazete ve Farmazi Basın Yayın Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Hakan GENÇOSMANOĞLU, KTÜ Farabi Hastanesi eczacısı Ecz. Merve KILIÇ, serbest eczacılar Dr. Ecz. Aysel ÖZEKİN ve Ecz. Necdet DURGUN, Pfizer İlaç Promosyon Uyumluluğu ve Dijital Medikal Lideri Dr. İlknur AKBULUT ve ayrıca Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Dilek KUL ve Doç. Dr. Sermet YILDIRMIŞ, Fakülte Sekreter Vekilimiz Atilla İMAMOĞLU ve Araştırma Görevlisi Tuğba SUBAŞ katıldı.

Toplantıda fakültemiz ve Danışma Kurulunun görevleri ve kurulun yapısı ile ilgili genel bilgiler verildikten sonra, Covid-19 pandemisinin fakültemizin eğitim-öğretim; iş dünyası ile ilişkiler;  bilimsel araştırmalar; sosyal, kültürel ve sanatsal yaşamı üzerine etkileri, ikinci Danışma Kurulu Toplantısında sunulan öneriler ve görüşler doğrultusunda yapılan çalışmalar, gerçekleştirilen iyileştirmeler, Danışma Kurulu üyelerinin, fakültenin iş dünyası ile iletişimi ve işbirliğinin güçlendirilmesi ile ilgili görüşleri, Danışma Kurulu üyelerinin fakültenin bilimsel araştırmalar ve eğitim-öğretiminin desteklenmesi ile ilgili görüşleri ve Danışma Kurulu üyelerinin, fakültemizin sosyal, kültürel ve sanatsal hayata olan katkılarının artırılması yolları ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulunuldu.

Fakültemize yaptıkları katkılardan dolayı toplantıya katılan değerli konuklarımıza ve fakültemiz üyelerine teşekkür ediyoruz.


19 Kasım 2020