TEB 18. Bölge Trabzon Eczacı Odası Ziyareti

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ufuk ÖZGEN, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. İnci Selin DOĞAN ve Dr. Öğr. Üyesi Sevda TÜRK, Fakülte Sekreteri Kemal YOLCU, TEB 18. Bölge Trabzon Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. Özlem UĞURBAŞ ARSLAN’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, karşılıklı dilek ve temenniler dile getirilirken, fakültemiz öğrencilerinin staj durumu, mezun öğrencilerimizin yardımcı eczacı olarak yerleştirilme ve çalışma koşulları, yapılan genel kurul toplantısı ve seçim sonrasında girilen yeni dönemde düşünülen ve planlanabilecek ortak etkinlikler hususunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Sayın Uzm. Ecz. Özlem UĞURBAŞ ARSLAN’a görevinde başarılar diliyor, TEB 18. Bölge Trabzon Eczacı Odası ailesine misafirperverlikleri için içtenlikle teşekkür ediyoruz.

25 Eylül 2023