Sınıf Temsilcileri ile 17 Şubat 2021 Tarihinde Dördüncü Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz Dönemini değerlendirmek amacıyla 17 Şubat 2021 tarihinde fakültemiz sınıf temsilcileri ile toplantı yapıldı. Dördüncüsü yapılan toplantıya, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ufuk ÖZGEN, Dekan yardımcısı Doç. Dr. Dilek KUL, Fakülte Sekreteri Atilla İMAMOĞLU ve Arş. Gör. Gökçe ÖZTÜRK ile her sınıfın öğrenci temsilcisi katıldı. Öğrenciler kendi temsil ettikleri sınıf arkadaşlarından aldıkları görüş ve önerileri aktardı ve Covid-19 sürecinde uzaktan eğitim ile gerçekleştirilen eğitim-öğretimin geliştirilmesi için karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, eğitim-öğretimin iyileştirilmesi için yapılanlar ve gelecekte yapılması planlananlar ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

18 Şubat 2021